Slik fungerer det


1. Opprett en konto/Logg inn

Start med å opprette en konto gjennom å klikke på Logg inn oppe til høyre.

Å opprette en konto er gratis, men vi har flere ulike typer av abonnement. Les mer om dette under våre abonnement før du velger det som passer deg best. OBS! Alle kontoer er personlige. Sertifisering basert på gjennomført kurs utstedes i ditt navn og gjelder kun for deg personlig.

2. Meld deg på onlinekurs

Type onlinekurs du finner her er variert og inne følgende kategorier:

Kurs i Opus Dental
Vi tilbyr både gratis kurs og kurs mot en avgift. For kurs som koster penger, betaler du trygt og sikkert med kredittkort. Disse kursene er deretter tilgjengelig i 30 dager slik at du kan se dem så mange ganger du vil i den perioden.

Produktdemonstrasjoner
Disse demonstrasjonene retter seg mot deg som vurderer å kjøpe Opus Dental eller noen av våre tilleggsprodukter. Disse demonstrasjonene er naturligvis gratis.

Kurs for Opus-tekniker
Som en kvalitetssikring for deg tilbyr vi en en sertifiseringsordning for alle IT-teknikere som skal jobbe med Opus Dental. Du finner en oversikt over Opus sertifiserte teknikere her opusdental.com/no/teknikere.

Vi legger kontinuerlig opp nytt innhold her så hold utkikk.

3. Start på et kurs

Hvert kurs består av ett eller flere kapitler med tilhørende underkapitler med forskjellig innhold som tekst, lyd eller video. Noen kurs avsluttes så med noen spørsmål for å se hva du har lært i løpet av kurset.

Du kan pause og gjenoppta kurs du har start på når du vil innenfor perioden du har kjøpt. Du kan til og med gjennomføre kursene flere ganger innenfor perioden kurset er tilgjengelig. Alle betalte kurs er tilgjengelig i 30 dager fra kjøpet ble gjennomført.

4. Få utstedt kursbevis

Noen kurs inkluderer et kursbevis som blir utstedt etter gjennomført kurs. Kursbeviset kan du legge opp på din egen LinkedIn-side, eller lagre som pdf og skrive ut. Kursbeviset kan benyttes i jobbsammenhenger der du har behov for å dokumentere din Opus kompetanse.